ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΙΔΙΩΤΙΚΟΤΗΤΑΣ
ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ
(COOKIES POLICY)

Ο σεβασμός στην ιδιωτικότητα σας και η διαχείριση, προστασία και ασφάλεια των προσωπικών σας δεδομένων αποτελούν προτεραιότητα για την εταιρεία με την επωνυμία «Κοινοτικό Σπίτι Δάμαρις Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία», εφεξής η «Κ. Σ. Δάμαρις Α.Μ.Κ.Ε.» ή η «εταιρεία». Η «Κοινοτικό Σπίτι Δάμαρις Α.Μ.Κ.Ε.» έχει θεσπίσει την παρούσα πολιτική προστασίας δεδομένων, η οποία περιλαμβάνει τους όρους χρήσης και την πολιτική cookies ως ενιαίο κείμενο και αναπόσπαστο τμήμα αυτής, με σκοπό να ενημερώσει για το είδος των δεδομένων που συλλέγει μέσω της ιστοσελίδας της. Η ως άνω πολιτική αφορά στην συλλογή και επεξεργασία των δεδομένων σας και τον τρόπο επεξεργασίας των δεδομένων αυτών, τα δικαιώματα σας, καθώς και τον τρόπο επικοινωνίας με την εταιρεία για κάθε ζήτημα που αφορά την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων.

Παρακαλούμε να διαβάσετε προσεκτικά την παρούσα Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.

Με τη χρήση της ιστοσελίδας αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τις πρακτικές που περιγράφονται στην παρούσα.

Στα προσωπικά δεδομένα συγκαταλέγεται κάθε πληροφορία σε έγχαρτο ή ηλεκτρονικό μέσο, που μπορεί να οδηγήσει, είτε απευθείας είτε συνδυαστικά με άλλες, στη μοναδική σας αναγνώριση ή στον εντοπισμό σας ως φυσικό πρόσωπο. Στην κατηγορία αυτή ανήκουν, στοιχεία όπως ονοματεπώνυμο, Α.Φ.Μ., αριθμός μητρώου κοινωνικής ασφάλισης, φυσικές και ηλεκτρονικές διευθύνσεις, ιστορικό διαδικτυακών αναζητήσεών και οποιαδήποτε άλλη πληροφορία επιτρέπει τη μοναδική ταυτοποίησή σας όπως αυτές ορίζονται κατά τις διατάξεις του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, του Νόμου 4624/2019, της εκάστοτε ισχύουσας ελληνικής νομοθεσίας καθώς και των αποφάσεων,

γνωμοδοτήσεων κα εισηγήσεων της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (Α.Π.Δ.Π.Χ.).

Α. ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΠΟΥ ΣΥΛΛΕΓΕΙ Η «ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΣΠΙΤΙ ΔΑΜΑΡΙΣ Α.Μ.Κ.Ε.»: Λαμβάνουμε , επεξεργαζόμαστε και προστατεύουμε τα προσωπικά σας δεδομένα όταν επικοινωνείτε μαζί μας ή χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας.

  1. Δεδομένα ταυτότητας, τα οποία μας χορηγείτε κατά την αποστολή σε εμάς ηλεκτρονικής αλληλογραφίας.

  2. Δεδομένα επικοινωνίας, τα οποία, επίσης, μας χορηγείτε, κατά την αποστολή ηλεκτρονικής αλληλογραφίας και αφορούν στην διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας και σε οποιοδήποτε άλλο στοιχείο επικοινωνίας γνωστοποιήσετε με το ηλεκτρονικό σας μήνυμα (σταθερό ή κινητό τηλέφωνο, φαξ, διεύθυνση επαγγελματικής έδρας ή οικίας κ.τ.λ.).

  3. Οποιαδήποτε άλλα δεδομένα αποτελούν περιεχόμενο της ηλεκτρονικής αλληλογραφίας σας προς εμάς.

  4. Δεδομένα τεχνικά, όπως για παράδειγμα την διεύθυνση πρωτοκόλλου διαδικτύου (I.P.), στοιχεία εισόδου, τύπο και έκδοση του προγράμματος περιηγήσεως, λειτουργικό σύστημα και πλατφόρμα και άλλη τεχνολογία στις συσκευές που χρησιμοποιείται για να προσπελάσετε τον δικτυακό μας τόπο κ.λπ..

  5. Δεδομένα μέσω αρχείων cookies: αριθμός επισκέψεων στην ιστοσελίδα, χρόνος παραμονής κ.λπ. (βλ. Πολιτική Cookies).

 

Δεν συλλέγουμε εν γνώση μας, οποιαδήποτε πληροφορία από οποιοδήποτε πρόσωπο κάτω των δεκαέξι (16) ετών. Σε περίπτωση που είστε κάτω των δεκαέξι (16) ετών, μην χρησιμοποιείτε τον διαδικτυακό μας τόπο και κυρίως μην παρέχετε σε εμάς πληροφορίες για το πρόσωπό σας, συμπεριλαμβανομένων του ονόματος, της διευθύνσεως, ή στοιχείων επικοινωνίας σας (τηλέφωνο, email κτλ). Εάν διαπιστώσουμε ότι έχουμε συλλέξει ή λάβει δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα από ανήλικο κάτω των δεκαέξι (16) ετών, θα τα διαγράψουμε πάραυτα, εκτός αν έχει δοθεί συγκατάθεση ή έγκρισή γονέα ή κηδεμόνα.

Β. ΝΟΜΙΜΗ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ: Η «Κ. Σ. Δάμαρις Α.Μ.Κ.Ε.» θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες σας με τη ρητή σας συγκατάθεσή, την οποία μπορείτε ελεύθερα να ανακαλέσετε. Σε κάθε περίπτωση, μπορείτε να αλλάξετε ανά πάσα στιγμή τις προτιμήσεις σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο κατάργησης εγγραφής που βρίσκεται στο τέλος του κάθε τυχόν email που ίσως λάβετε ή επικοινωνώντας μέσω της φόρμας επικοινωνίας της ιστοσελίδας.

Γ. ΟΙ ΑΡΧΕΣ ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΚΑΙ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ: Η παρούσα σκοπό έχει να σας ενημερώσει για τους όρους συλλογής, επεξεργασίας και διαβίβασης των προσωπικών σας δεδομένων από την «Κοινοτικό Σπίτι Δάμαρις Α.Μ.Κ..Ε.». Η εταιρεία εφαρμόζει τις Αρχές Επεξεργασίας του Γ.Κ.Π.Δ. 2016/679 (νομιμότητα, αντικειμενικότητα, διαφάνεια, περιορισμός σκοπού, ελαχιστοποίηση δεδομένων, ακρίβεια, περιορισμός χρόνου αποθήκευσης, ακεραιότητα, εμπιστευτικότητα και λογοδοσία) και προστατεύει και διασφαλίζει τα δικαιώματά σας (ενημέρωση, πρόσβαση, διόρθωση, διαγραφή, περιορισμός επεξεργασίας, φορητότητα, εναντίωση και μη αυτοματοποιημένη λήψη αποφάσεων βάσει προφίλ, όπως εξειδικεύονται στην ελληνική νομοθεσία).

Δ. ΟΙ ΤΡΟΠΟΙ ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΣΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ: Η «Κ. Σ. Δάμαρις Α.Μ.Κ.Ε.» συλλέγει τα προσωπικά σας δεδομένα με την αποδοχή όρων χρήσης κάθε υπηρεσίας, ήτοι:

  1. Όταν επικοινωνείτε μαζί μας (μέσω τηλεφώνου, e-mail, φόρμα επικοιωνωνίας κ.α.).

  2. Όταν επισκέπτεσθε την ιστοσελίδα μας, μέσω της οποίας συλλέγουμε, με τη ρητή συγκατάθεσή σας πληροφορίες από την τερματική σας συσκευή, όπως η διεύθυνση πρωτοκόλλου διαδικτύου σας (IP), το λειτουργικό σύστημα που χρησιμοποιείτε, ο τύπος και η έκδοση προγράμματος περιήγησής σας (browser) κ.λπ. (το είδος και ο τύπος των πληροφοριών αυτών συγκεκριμενοποιείται στην εκάστοτε ισχύουσα Πολιτική Cookies).

 

Ε. ΕΛΑΧΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ, ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ: Η «Κ. Σ. Δάμαρις Α.Μ.Κ.Ε.» θα σας ζητήσει πάντα τα ελάχιστα απαιτούμενα κατά νόμο προσωπικά σας δεδομένα και τα διατηρεί μόνο για όσο χρόνο επιβάλλεται από τον ισχύοντα νόμο, βάσει του εκάστοτε σκοπού επεξεργασίας, ενώ στη συνέχεια τα καταστρέφει ή τα ανωνυμοποιεί.

 

ΣΤ. ΔΙΑΒΙΒΑΣΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΣΑΣ ΣΕ ΤΡΙΤΟΥΣ: Η εταιρεία δεν διαβιβάζει τα προσωπικά σας δεδομένα σε τρίτους, παρά μόνο όταν λειτουργεί ως ενδιάμεσος και στην έκταση που αυτό επιβάλλεται για να εκπληρώσει αιτήματα σχετικά με τις εκ μέρους μας παρεχόμενες υπηρεσίες. Τέτοια τρίτα μέρη ενδέχεται να είναι επίσημοι κρατικοί και εποπτικοί φορείς (π.χ. διωκτικές και εισαγγελικές αρχές, Δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος, ΑΠΔΠΧ, ΕΕΤΤ, ΑΔΑΕ, εποπτικές αρχές), όταν κληθεί να συμμορφωθεί με τη εκάστοτε νομοθεσία. Προκειμένου να επεξεργαστούμε τα δεδομένα σας, ίσως χρειαστεί να μεταφέρουμε τις πληροφορίες σας σε άλλες χώρες, συμπεριλαμβανομένων χωρών κατά βάση εντός και εξαιρετικά εκτός Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου (ΕΟΧ) βάσει αποφάσεων επάρκειας της ΕΕ, εταιρικών δεσμευτικών κανόνων, τυποποιημένων συμβάσεων και εγκεκριμένων κωδίκων δεοντολογίας. Στην περίπτωση αυτή θα ενημερωθείτε σχετικά με κάθε πρόσφορο νόμιμο τρόπο.

Ζ. ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥΣ: Δια της ιστοσελίδας δύναται να παρέχεται η δυνατότητα στους χρήστες να διοδεύονται μέσω ειδικών συνδέσμων (links, hyperlinks, banners) σε δικτυακούς τόπους (web-sites) τρίτων, το περιεχόμενο των οποίων διαμορφώνεται με αποκλειστική ευθύνη των προσώπων αυτών. Η εταιρεία δεν εγγυάται τη διαθεσιμότητά τους και δεν εγκρίνει ούτε ευθύνεται για το περιεχόμενο, την ορθότητα, νομιμότητα, πληρότητα, επικαιρότητα και ακρίβεια των πληροφοριών ούτε για την ποιότητα και τις ιδιότητες των προϊόντων ή υπηρεσιών, τα οποία διατίθενται από τα πρόσωπα αυτά μέσω των ανωτέρω διαδικτυακών τόπων. Δεν ευθύνεται, επίσης, για σφάλματα ή κακή λειτουργία των ιστοσελίδων των τρίτων, καθώς και για οποιαδήποτε ζημία των χρηστών από την πρόσβαση και χρήση των παρεχομένων μέσω αυτών πληροφοριών, υπηρεσιών και προϊόντων.

Η. ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ: Σε κάθε περίπτωση, λαμβάνουμε τα κατάλληλα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα ώστε να διασφαλίσουμε την εμπιστευτικότητα, ακεραιότητα και διαθεσιμότητα των δεδομένων σας. Στόχος μας είναι να διασφαλίζουμε ότι οι προσωπικές σας πληροφορίες μεταφέρονται, αποθηκεύονται και επεξεργάζονται, σύμφωνα με τα κατάλληλα διεθνή πρότυπα και διαδικασίες ασφαλείας. Διαθέτουμε εκπαιδευμένο και υπεύθυνο προσωπικό και Υπεύθυνο Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (Data Protection Officer) ενώ αναγνωρίζουμε τη σημασία της προστασίας της ιδιωτικότητας και όλων των προσωπικών σας πληροφοριών. Για το σκοπό αυτό διαθέτουμε κατάλληλες πολιτικές ασφαλείας και χρησιμοποιούμε τα κατάλληλα τεχνικά και επιχειρησιακά εργαλεία, όπως ανωνυμοποίηση, ψευδωνυμοποίηση, κρυπτογράφηση δεδομένων, tokenisation, χρήση firewalls, καθιέρωση επιπέδων πρόσβασης, εξουσιοδοτημένοι υπάλληλοι, εκπαίδευση προσωπικού, περιοδικοί έλεγχοι και συμμόρφωση προς διεθνή πρότυπα ασφάλειας.

 

Όποιος συνεργάτης μας έχει πρόσβαση στις παραπάνω πληροφορίες, τις χρησιμοποιεί για να εξυπηρετήσει αποκλειστικά τους παραπάνω σκοπούς. Μοιραζόμαστε τις πληροφορίες που μας δίνετε αποκλειστικά με τους τρόπους που περιγράφονται στην παρούσα Πολιτική και σύμφωνα με τη ρητή και ειδική συγκατάθεσή σας ανά τύπο επεξεργασίας την οποία μπορείτε οποτεδήποτε και ελεύθερα να ανακαλέσετε με επικοινωνία μαζί μας.

 

Θ. Επικοινωνία για ερωτήσεις ή σχόλια:

Εάν έχετε ερωτήσεις ή σχόλια σχετικά με την παρούσα πολιτική ασφάλειας και προστασίας προσωπικών δεδομένων ή εάν θεωρείτε ότι δεν έχουμε ακολουθήσει τις αρχές που ορίζονται σε αυτή, επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της φόρμας επικοινωνίας.

Ι. Ισχύς Πολιτικής Ασφάλειας και Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων:

Η παρούσα Πολιτική δημοσιεύθηκε από την Κοινοτικό Σπίτι Δάμαρις Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία στις 17/03/2022 και υπόκειται σε περιοδική βελτίωση και αναθεώρηση χωρίς άλλη ειδοποίηση , βάσει της ισχύουσας εθνικής και κοινοτικής νομοθεσίας. Οι εν λόγω αναθεωρήσεις θα αναφέρονται στην πιο πάνω ανακοίνωση μέσω της ημερομηνίας της πραγματοποίηση της αναθεώρησης. Συνιστούμε να επισκέπτεσθε τακτικά αυτήν τη σελίδα για να ενημερώνεστε σχετικά με τυχόν αναθεωρήσεις. Συνεχίζοντας τη χρήση του δικτυακού τόπου δηλώνετε τη συμφωνία σας με την παρούσα και οποιεσδήποτε αναθεωρήσεις αυτής στο μέλλον.

 

Το πρωτότυπο ελληνικό κείμενο της Ιστοσελίδας μας μπορεί να μεταφραστεί σε άλλες γλώσσες, υπερισχύει όμως έναντι των άλλων μεταφρασμένων εκδοχών, σε περίπτωση διάστασης ως προς το περιεχόμενο ή την ερμηνεία ή επί τυχόν διαφοράς μεταξύ της ελληνικής εκδοχής της και οποιασδήποτε άλλης μεταφρασμένης εκδοχής της.

 

Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα

Λεωφόρος Κηφισίας 1 – 3, Τ.Κ. 115 23, Αθήνα

210 6475600

contact@dpa.gr

Τελευταία αναθεώρηση:17/03/2022

 

ΌΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

 

O παρών δικτυακός τόπος ανήκει στην εταιρεία με την επωνυμία «Κοινοτικό Σπίτι Δάμαρις Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία» που εδρεύει στην Αθήνα.

 

Η χρήση της ηλεκτρονικής σελίδας από τον εκάστοτε επισκέπτη/χρήστη προϋποθέτει την ανεπιφύλακτη συμφωνία του με τους παρόντες όρους χρήσης, που ισχύουν για το σύνολο του περιεχομένου, των σελίδων, των γραφικών, των εικόνων, των φωτογραφιών και των αρχείων που περιλαμβάνονται στην Ιστοσελίδα (εφεξής χάριν συντομίας «οι Όροι Χρήσης»).

 

Ο επισκέπτης/χρήστης οφείλει να διαβάσει προσεκτικά τους Όρους Χρήσης πριν από τη χρήση των υπηρεσιών της και, αν δεν συμφωνεί, οφείλει να μην κάνει χρήση των υπηρεσιών και του περιεχομένου της Ιστοσελίδας.

Η Κ. Σ. Δάμαρις Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει μονομερώς τους Όρους Χρήσης και κάθε αναπόσπαστο τμήμα αυτών, άνευ ειδοποίησης. Ο επισκέπτης/χρήστης παρακαλείται να ελέγχει ανά τακτά χρονικά διαστήματα το περιεχόμενο των συγκεκριμένων σελίδων για ενδεχόμενες αλλαγές. Η εξακολούθηση της χρήσης των σελίδων ή/και των υπηρεσιών της Ιστοσελίδας ακόμη και μετά τις όποιες αλλαγές σημαίνει την ανεπιφύλακτη εκ μέρους του επισκέπτη/χρήστη αποδοχή των τροποποιημένων Όρων Χρήσης.

Το περιεχόμενο της ιστοσελίδας προορίζεται για προσωπική χρήση. Οι επισκέπτες/χρήστες θα πρέπει να είναι ενήμεροι ότι ορισμένα αρχεία ή δεδομένα ενδέχεται να αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία τρίτων μερών και δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν χωρίς την άδεια αυτών των τρίτων μερών.

Απαγορεύεται αυστηρά η αποθήκευση, η αναπαραγωγή, η αναδημοσίευση, η μετάδοση ή η διανομή οποιουδήποτε τμήματος του περιεχομένου της Ιστοσελίδας για εμπορικούς σκοπούς ή για οποιαδήποτε άλλη χρήση.

Απαγορεύεται αυστηρά η αποθήκευση, η αναπαραγωγή, η αναδημοσίευση, η μετάδοση ή η διανομή του σήματος της Κ. Σ. Δάμαρις Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας, καθώς και σημάτων συνεργαζόμενων φορέων που εμφανίζονται στην Ιστοσελίδα.

Η χρήση της Ιστοσελίδας πρέπει να γίνεται αποκλειστικά για νόμιμους σκοπούς και με τρόπο που να μην περιορίζει ή εμποδίζει τη χρήση της από τρίτους. Ο επισκέπτης/χρήστης οφείλει να συμμορφώνεται με τους κανόνες και τις διατάξεις του εφαρμοστέου ελληνικού, ευρωπαϊκού και διεθνούς δικαίου και υποχρεούται να χρησιμοποιεί την Ιστοσελίδα σύμφωνα με το νόμο, τα χρηστά ήθη και τους παρόντες Όρους Χρήσης. Ο επισκέπτης/χρήστης υποχρεούται να απέχει από κάθε παράνομη και καταχρηστική συμπεριφορά κατά την χρήση αυτής και σε σχέση με αυτήν, και αναλαμβάνει την ευθύνη για οποιαδήποτε ζημία προκαλείται στην Εταιρία ή/και τρίτο από κακή ή αθέμιτη χρήση της Ιστοσελίδας ή/και των σχετικών υπηρεσιών που προσφέρονται μέσω αυτής.

Η Ιστοσελίδα δύναται να περιέχει παραπομπές σε δικτυακούς τόπους τρίτων και παρέχει την δυνατότητα πρόσβασης σε ιστοσελίδες τρίτων μέσω συνδέσμων, "δεσμών", hyperlinks, κατασκευασμένους από άλλους ιδιώτες ή/και οργανισμούς. Οι παραπομπές αυτές παρέχονται για την εξυπηρέτηση των χρηστών και για την παροχή σε αυτούς επιπλέον χρήσιμων πληροφοριών και η χρήση αυτών των συνδέσμων θα γίνεται με αποκλειστική ευθύνη του επισκέπτη/χρήστη της Ιστοσελίδας ενώ οι αντίστοιχες ιστοσελίδες θα υπόκεινται στους δικούς τους όρους χρήσης, για τους οποίους ουδεμία ευθύνη φέρει αλλά και ουδεμία σύνδεση έχει η εταιρία.

Η εταιρεία δεν φέρει καμία ευθύνη και δεν εγγυάται σε καμία περίπτωση για το περιεχόμενο, την πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων, την ορθότητα, νομιμότητα, πληρότητα, επικαιρότητα ή/και ακρίβεια ή ποιότητα υπηρεσιών και την ασφάλεια άλλων δικτυακών τόπων που διασυνδέονται με την Ιστοσελίδα μέσω τέτοιων συνδέσμων, ούτε για τους εξυπηρετητές (servers) μέσω των οποίων η Ιστοσελίδα και άλλοι δικτυακοί τόποι τίθενται στη διάθεσή του επισκέπτη/χρήστη.

Η Εταιρεία καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια, ώστε το σύνολο του περιεχομένου και οι πληροφορίες που εμφανίζονται στην Ιστοσελίδα να χαρακτηρίζονται από ακρίβεια, σαφήνεια, ορθότητα, πληρότητα, επικαιρότητα και διαθεσιμότητα, ωστόσο δεν εγγυάται ότι οι σελίδες, οι υπηρεσίες, οι επιλογές και τα περιεχόμενα θα παρέχονται χωρίς διακοπή και χωρίς σφάλματα.

Κάθε επισκέπτης/χρήστης οφείλει να λαμβάνει όλα τα κατάλληλα μέτρα ασφαλείας (πχ. Προγράμματα προστασίας από ιούς κ.α.) πριν από οιαδήποτε «φόρτωση» από την Ιστοσελίδα. Οποιαδήποτε διάταξη των Όρων Χρήσης καταστεί αντίθετη προς το νόμο, παύει αυτοδικαίως να ισχύει, χωρίς σε καμία περίπτωση να θίγεται η ισχύς των λοιπών όρων.

Καμία τροποποίηση των Όρων Χρήσης δεν θα λαμβάνεται υπόψη και δεν θα αποτελεί τμήμα της συμφωνίας αυτής, εάν δεν έχει διατυπωθεί και αποδεικνύεται εγγράφως και δεν έχει ενσωματωθεί στους παρόντες Όρους Χρήσης.

Οι παρόντες Όροι Χρήσης, καθώς και οποιαδήποτε τροποποίησή τους, διέπονται και ερμηνεύονται από το ελληνικό δίκαιο, το δίκαιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης και τις σχετικές Διεθνείς Συνθήκες.

Τελευταία Αναθεώρηση: 15 Μαρτίου 2022