ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΣΠΙΤΙ ΔΑΜΑΡΙΣ

 

Αποκατάσταση & αυτονομία γυναικών

-και των παιδιών τους-

που έχουν επιζήσει διακίνησης

& σεξουαλικής εκμετάλλευσης

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ

Για δέκα περίπου χρόνια, η Ντίνα – ιδρύτρια του Κοινοτικού Σπιτιού Δάμαρις- υπηρέτησε εθελοντικά γυναίκες που βίωναν εκμετάλλευση και σωματεμπορία σε ορισμένους από τους 300 οίκους ανοχής στο κέντρο της Αθήνας.

ΤΟ ΕΡΓΟ ΜΑΣ

Το Δάμαρις προσφέρει φιλοξενία σε Ξενώνα στο πλαίσιο ενός ασφαλούς και υγιούς κοινοτικού περιβάλλοντος και ένα Πρόγραμμα Αποκατάστασης σε γυναίκες που έχουν επιζήσει ή είναι ευάλωτες στη σεξουαλική εκμετάλλευση και την παράνομη διακίνηση, και στα παιδιά τους. 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ

Ενδιαφέρεσαι να γίνεις μέλος της ομάδας μας ως δωρητής, εθελοντής, ασκούμενη ή συνεργάτης στην προσευχή; Μάθε πώς μπορείς να λάβεις κι εσύ μέρος στο έργο του Κοινοτικού Σπιτιού Δάμαρις.

επικοινωνία
ΔΑΜΑΡΙΣ
ΣΠΙΤΙ

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΜΑΣ

ΛΕΩΦ. ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ 176 | ΓΕΡΑΚΑΣ 15344

Όλες οι επισκέψεις είναι προγραμματισμένες κατόπιν συνεννόησης με τη διεύθυνση, καθώς δεν γίνονται δεκτοί επισκέπτες στα γραφεία του οργανισμού χωρίς ραντεβού.

ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΒΟΗΘΕΙΑ;

 

Είσαι θύμα εμπορίας ανθρώπων; Έχεις πληροφορίες σχετικά με πιθανή υπόθεση εμπορίας ανθρώπων; Κάλεσε τη γραμμή πληροφόρησης για την εμπορία ανθρώπων τώρα! ΚΑΛΕΣΕ 1109 ΌΛΟ ΤΟ 24 ΩΡΟ - ΑΝΩΝΥΜΑ.

© 2020 ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΣΠΙΤΙ ΔΑΜΑΡΙΣ • ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ - South Brook Studio

To Κοινοτικό Σπίτι Δάμαρις έχει υιοθετήσει το μοντέλο δικαιόχρησης του SA Foundation, ενός παγκόσμιου οργανισμού του οποίου το πρόγραμμα, με χριστιανική βάση, αναγνωρίζεται ευρέως ως ένα από τα λίγα παγκοσμίως που ανταποκρίνονται στις ειδικές ανάγκες των νεαρών γυναικών που έχουν υποστεί σεξουαλική εκμετάλλευση, με στόχο να καταστούν ικανές να ξεφύγουν από αυτήν και να ξαναρχίσουν τη ζωή τους. Το μοντέλο προγράμματος του SA Foundation έχει αναπαραχθεί στον Καναδά, τις Ηνωμένες Πολιτείες, την Ασία και την Ευρώπη. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα τους.

CHD Symbol English Blue.png