ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

Από τότε που άνοιξε τις πόρτες του τον Απρίλιο 2016, το Κοινοτικό Σπίτι Δάμαρις έχει φιλοξενήσει γυναίκες προερχόμενες από περισσότερες από 12 χώρες στην ανατολική Ευρώπη, Αφρική, Μέση Ανατολή και από την Ελλάδα. Κατά τη διάρκεια των τελευταίων τεσσάρων ετών:

 

  • 20 ωφελούμενες συμμετείχαν στο πρόγραμμα.

  • 11 μωρά γεννήθηκαν από ωφελούμενες κατά τη διάρκεια της συμμετοχής τους στο πρόγραμμα.

  • 24 παιδιά συνολικά είχαν έμμεση ωφέλεια από το πρόγραμμα καθώς οι μαμάδες τους συμμετείχαν σε αυτό.

  • 3 από τις 20 ωφελούμενες επέστρεψαν στο πρόγραμμα κατόπιν αποχώρησής τους.  

  • 3 από τις 20 ωφελούμενες ήταν υποθέσεις έκτακτης ανάγκης αφού έμειναν για λιγότερο από 30 ημέρες. 

  • 15 από τις υπόλοιπες 17 ωφελούμενες (εκτός των υποθέσεων έκτακτης ανάγκης) επέδειξαν αξιοσημείωτη συνέπεια στην αποκατάστασή τους αποδίδοντας, έτσι, ποσοστό επιτυχίας στο πρόγραμμα της τάξεως του 88%.

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΜΑΣ

ΛΕΩΦ. ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ 176 | ΓΕΡΑΚΑΣ 15344

Όλες οι επισκέψεις είναι προγραμματισμένες κατόπιν συνεννόησης με τη διεύθυνση, καθώς δεν γίνονται δεκτοί επισκέπτες στα γραφεία του οργανισμού χωρίς ραντεβού.

ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΒΟΗΘΕΙΑ;

 

Είσαι θύμα εμπορίας ανθρώπων; Έχεις πληροφορίες σχετικά με πιθανή υπόθεση εμπορίας ανθρώπων; Κάλεσε τη γραμμή πληροφόρησης για την εμπορία ανθρώπων τώρα! ΚΑΛΕΣΕ 1109 ΌΛΟ ΤΟ 24 ΩΡΟ - ΑΝΩΝΥΜΑ.

© 2020 ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΣΠΙΤΙ ΔΑΜΑΡΙΣ • ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ - South Brook Studio

To Κοινοτικό Σπίτι Δάμαρις έχει υιοθετήσει το μοντέλο δικαιόχρησης του SA Foundation, ενός παγκόσμιου οργανισμού του οποίου το πρόγραμμα, με χριστιανική βάση, αναγνωρίζεται ευρέως ως ένα από τα λίγα παγκοσμίως που ανταποκρίνονται στις ειδικές ανάγκες των νεαρών γυναικών που έχουν υποστεί σεξουαλική εκμετάλλευση, με στόχο να καταστούν ικανές να ξεφύγουν από αυτήν και να ξαναρχίσουν τη ζωή τους. Το μοντέλο προγράμματος του SA Foundation έχει αναπαραχθεί στον Καναδά, τις Ηνωμένες Πολιτείες, την Ασία και την Ευρώπη. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα τους.

CHD Symbol English Blue.png