ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ

Καλωσορίζουμε εθελοντές που επιθυμούν να προσφέρουν στο Κοινοτικό Σπίτι Δάμαρις σε τακτική βάση, βοηθώντας στη λειτουργία του προγράμματος καθημερινά, παρέχοντας εξειδικευμένες υπηρεσίες ή οργανώνοντας μια δραστηριότητα εκτός του τακτικού προγράμματος των μαθημάτων για τις ωφελούμενές μας. Αν ενδιαφέρεσαι να προσφέρεις τον χρόνο και τις δεξιότητές σου στο Δάμαρις ως εθελοντής, παρακαλούμε επικοινώνησε μαζί μας.  Λόγω της ευαίσθητης φύσης του  οργανισμού μας, όλοι οι εθελοντές θα πρέπει να υποβληθούν σε έλεγχο ιστορικού και σε ειδική εκπαίδευση. 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΕΞΑΣΚΗΣΗΣ

 

Το Κοινοτικό Σπίτι Δάμαρις προσφέρει σε νεαρές φοιτήτριες από το εξωτερικό την ευκαιρία να υπηρετήσουν με ωράριο πλήρους απασχόλησης στο πλαίσιο μιας διαφορετικής γι’ αυτές κουλτούρας. Τα προγράμματα πρακτικής εξάσκησης που προσφέρουμε διαρκούν 1-12 μήνες και απευθύνονται σε γυναίκες άνω των 20 ετών. Το έργο μας εξειδικεύεται στην παροχή βοήθειας και φροντίδας σε γυναίκες επιζήσασες σεξουαλικής εκμετάλλευσης και διακίνησης. Στο πλαίσιο της πληθυσμιακής αυτής ομάδας, το Δάμαρις αγωνίζεται στο σημείο διασταύρωσης δύο μαζικών παγκόσμιων αδικιών: της διακίνησης ανθρώπων και της προσφυγικής κρίσης. Καλωσορίζουμε ασκούμενες σε πολλά πεδία, όπως κοινωνική εργασία, ψυχολογία, ιεραποστολή, επικοινωνίες, μέσα ενημέρωσης και άλλα. Κάνε κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο για να ζητήσεις περισσότερες πληροφορίες από τη Συντονίστρια του προγράμματος πρακτικής εξάσκησης και να κάνεις αίτηση.

 
 

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΜΑΚΡΟΠΡΟΘΕΣΜΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ

 

Θα ήθελες να δουλέψεις στο Κοινοτικό Σπίτι Δάμαρις σε μακροπρόθεσμη βάση; Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις ευκαιρίες απασχόλησης που παρατίθενται παρακάτω, παρακαλούμε στείλε μας email επισυνάπτοντας το βιογραφικό σου σημείωμα. Θα πρέπει να λάβεις υπόψη ότι οι ευκαιρίες εργασίας επί πληρωμή απευθύνονται  μόνο σε άτομα με μόνιμη παραμονή στην Ελλάδα και/ή κατόχους διαβατηρίου Ευρωπαϊκής Ένωσης που είναι πρόθυμοι να βρουν δική τους υποστήριξη. Εάν ενδιαφέρεσαι για μακρόχρονη υπηρεσία στο Δάμαρις, παρακαλούμε να επικοινωνήσεις μαζί μας στον παρακάτω σύνδεσμο.  

ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ • Υπεύθυνος εξεύρευσης πόρων, Γαλλόφωνη διερμηνέας, Υπεύθυνη Ξενώνα

 

ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΔΕΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ

Το Κοινοτικό Σπίτι Δάμαρις συνεργάζεται με εκκλησίες και ιδρύματα σε όλη την Ευρώπη και τη Βόρεια Αμερική για να τις εξοπλίσει στον αγώνα εναντίον της διακίνησης ανθρώπων. Φιλοξενούμε επισκέπτριες ομάδες ιεραποστολής από τις εκκλησίες με τις οποίες συνεργαζόμαστε με στόχο την ευαισθητοποίηση σχετικά με την αποκατάσταση από την εμπειρία της διακίνησης ανθρώπων και τη διαπολιτισμική διακονία. Αν θέλεις να μάθεις περισσότερα για τη συνεργασία του Δάμαρις με εκκλησίες, παρακαλούμε επικοινώνησε μαζί μας.