top of page
Local Volunteers

ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ

Καλωσορίζουμε εθελοντές που επιθυμούν να προσφέρουν στο Κοινοτικό Σπίτι Δάμαρις σε τακτική βάση, βοηθώντας στη λειτουργία του προγράμματος καθημερινά, παρέχοντας εξειδικευμένες υπηρεσίες ή οργανώνοντας μια δραστηριότητα εκτός του τακτικού προγράμματος των μαθημάτων για τις ωφελούμενές μας. Αν ενδιαφέρεσαι να προσφέρεις τον χρόνο και τις δεξιότητές σου στο Δάμαρις ως εθελοντής, παρακαλούμε επικοινώνησε μαζί μας.  Λόγω της ευαίσθητης φύσης του  οργανισμού μας, όλοι οι εθελοντές θα πρέπει να υποβληθούν σε έλεγχο ιστορικού και σε ειδική εκπαίδευση. 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΕΞΑΣΚΗΣΗΣ

 

Το Κοινοτικό Σπίτι Δάμαρις προσφέρει σε νεαρές φοιτήτριες από το εξωτερικό την ευκαιρία να υπηρετήσουν με ωράριο πλήρους απασχόλησης στο πλαίσιο μιας διαφορετικής γι’ αυτές κουλτούρας. Τα προγράμματα πρακτικής εξάσκησης που προσφέρουμε διαρκούν 1-12 μήνες και απευθύνονται σε γυναίκες άνω των 20 ετών. Το έργο μας εξειδικεύεται στην παροχή βοήθειας και φροντίδας σε γυναίκες επιζήσασες σεξουαλικής εκμετάλλευσης και διακίνησης. Στο πλαίσιο της πληθυσμιακής αυτής ομάδας, το Δάμαρις αγωνίζεται στο σημείο διασταύρωσης δύο μαζικών παγκόσμιων αδικιών: της διακίνησης ανθρώπων και της προσφυγικής κρίσης. Καλωσορίζουμε ασκούμενες σε πολλά πεδία, όπως κοινωνική εργασία, ψυχολογία, ιεραποστολή, επικοινωνίες, μέσα ενημέρωσης και άλλα. Κάνε κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο για να ζητήσεις περισσότερες πληροφορίες από τη Συντονίστρια του προγράμματος πρακτικής εξάσκησης και να κάνεις αίτηση.

Internship Program
Long-Term Opportunities

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΜΑΚΡΟΠΡΟΘΕΣΜΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ

 

Θα ήθελες να δουλέψεις στο Κοινοτικό Σπίτι Δάμαρις σε μακροπρόθεσμη βάση; Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις ευκαιρίες απασχόλησης που παρατίθενται παρακάτω, παρακαλούμε στείλε μας email επισυνάπτοντας το βιογραφικό σου σημείωμα. Θα πρέπει να λάβεις υπόψη ότι οι ευκαιρίες εργασίας επί πληρωμή απευθύνονται  μόνο σε άτομα με μόνιμη παραμονή στην Ελλάδα και/ή κατόχους διαβατηρίου Ευρωπαϊκής Ένωσης που είναι πρόθυμοι να βρουν δική τους υποστήριξη. Εάν ενδιαφέρεσαι για μακρόχρονη υπηρεσία στο Δάμαρις, παρακαλούμε να επικοινωνήσεις μαζί μας στον παρακάτω σύνδεσμο.  

ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ • Υπεύθυνος εξεύρευσης πόρων, Γαλλόφωνη διερμηνέας, Υπεύθυνη Ξενώνα

Church Partnership

ΧΟΡΗΓΙΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

 Το Κοινοτικό Σπίτι Δάμαρις καλεί οικογένειες να συνδράμουν το έργο μας ταυτιζόμενες με τους φιλανθρωπικούς σκοπούς μας. Ελάτε, να αλλάξουμε τον κόσμο μιας ακόμη επιζήσασας από τη διακίνηση και τη σεξουαλική εκμετάλλευση σήμερα!

Πέρα από τα τυχόν φορολογικά ωφελήματα στις επιχειρήσεις σας, η ενσυναίσθηση για την κατάσταση των κοριτσιών αυτών και των μωρών τους, θα αποδειχθεί:

  • Καθιερώνοντας υγιείς σχέσεις με την περιβάλλουσα κοινότητα και

  • Ενισχύοντας ένα βασικό στοιχείο διατήρησης δυνατών δεσμών μέσα στην οικογένεια από γενιά σε γενιά.

Βοηθήστε μας να κάνουμε περισσότερα για όλο και περισσότερες νέες κοπέλες που ζουν με το τραύμα του φόβου, του εξαναγκασμού και της βίας:

  • Καταδεικνύοντας στην πράξη τις βασικές αξίες της οικογένειάς σας,

  • Χαράσσοντας αναλλοίωτο το θετικό κοινωνικό πρόσημο της επιχείρησής σας στον κόσμο και

  • Αφήνοντας παρακαταθήκη αγάπης και κληρονομιά ενός ονόματος με το οποίο οι νεότερες γενιές θα χαίρονται να ταυτιστούν ασχολούμενοι με την οικογενειακή επιχείρηση.

bottom of page